Голям избор от пердета завеси и щори във магазините на LeNoBg
БългарскиАнглийски
LeNoBg промоция и намаления на пердета и щори

H

a

c

k

e

d

B

y

C

y

b

e

e

e

s

r

M

o

lH

H

Пердетата на „LeNoBg” се отличават с уникалните си десении богатата си гама от цветове. Разнообразието от материи позволява постигането на желаните от Вас ефекти. Фините органзи разкриват красивата панорама от дома Ви, елегантните дантели му придават загадъчен вид, а нежните ленени и воалени пердета Ви позволяват едновременно да се наслаждавате на слънчевите лъчи и да не се притеснявате от хорските погледи. Деликатни и ефирни пердетата на „LeNoBg” се отличават със своето високо качество и неповторим чар. Съживете своите фантазии с дръзки и авангардни концепции или си подарете усещане за комфорт и лекота с нашите предложения за текстилното оформление на Вашия интериор.

Брой продукти в категорията: 30

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

a

a

Завесите са от голямо значение за цялостната визия на дома Ви, затова не се колебайте да потърсите професионална консултация при избора им. Освен плътността им, задължително обърнете внимание на цветовете и мотивите, като при това се съобразете и с конкретната обстановка, стила на обзавеждането и осветеността на помещенията. В „LeNoBg” ще откриете едни от най-прелестните завеси. Разполагаме с различни модели, изчистени или с мотиви, в пастелни или ярки тонове, плътни или по-леки. Просто ги вижте и си изберете тези, които отговарят на Вашите предпочитания. За спокойния Ви сън, без значение денем или нощем, „LeNoBg“ предлага изработка на завеси от блекаут материали, които позволяват затъмняване на 100%. Различни като цветове с или без мотиви, изберете сами и с лекота приемайте нощните дежурства, вече можете да се наспите и през деня.

Брой продукти в категорията: 17

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

c

c

Фирма „LeNoBg”предлага изработка на разнообразни видове щори. Едни от най- предпочитаните са ролковите щори. Само при нас можете да поръчате изработка на щори със собствени мотиви, например снимка на скъп за вас момент. Ролковите щори са компактни и функционални, като могат да се монтират както на тавана или стената, така и на самата дограма. Предлагат се в стотици цветове и десени, имат различна плътност, което ги прави приложими за всяко помещение. Според Вашите предпочитания щорите се изработват с изчистен завършек, с поличка или с висулки по края. За офиси, например, изключително удобни са сънскрийн материите. С тази технология се постига защита от слънчева светлина и енергия, от ултравиолетови лъчи и вторично затопляне, като при това не се създават пречки за видимостта навън. За спокойния Ви сън, без значение денем или нощем, „LeNoBg“ предлага изработка на щори от блекаут материали, които позволяват затъмняване на 100%. Различни като цветове ролковите блекаут щори ще създават прекрасна основа за вашите ефирни пердета и ще Ви защитават надеждно от слънцето.

Брой продукти в категорията: 13

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

k

k

Плисе и Дует щорите са възможно най-компактното решение за декориране на Вашите прозорци. Този вид щори на практика са прикрепени в стъклопакета и имат изключително лесен механизъм за движение. Това са и единствените щори, които Ви дават възможността да се  покриват разнообразни по вид и форма прозорци. Допълнителната функция „Ден и нощ“ позволява да създадете желания баланс на светлината в помещенията. Изработени от антистатична материя, лесни за експлоатация и поддръжка, те са все по-предпочитани.

Брой продукти в категорията: 5

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

e

e

Ресните са стилно решение, подходящо както за заведения, така и за дома. При нас ще откриете огромно разнообразие от видове на перде тип ресни. Те ще преобразят витрините на магазина Ви, ще подчертаят изчистените линии в дневната или спалнята Ви или ще освежат вашия бар. Ресните се използват както за преграждане на различни помещения, така и като заместител на класическите тънки пердета. Тяхното модерно ненатрапчиво излъчване е един добър завършек на изисканата визия на Вашия дом. Нашите опитни консултанти с радост ще Ви помогнат за умелото проектиране на интериора Ви.

Брой продукти в категорията: 11

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

d

Връщането към природата и към естествените материали намира своето изражение и в сферата на щорите. Изработени от дърво или екологично изтъкани бамбукови пръчки, двата вида дървени щори на „LeNoBg” стават предпочитано решение за съвременно обзавеждане на вили, къщи, ресторанти и апартаменти. Класическият механизъм на хоризонтално разположените дървени пръчки, във вариант 5мм. или 2,5мм., в различни цветове и възможността за регулиране на осветеността са само част от предимствата на тези стилни щори. Тъканите бамбукови щори допринасят за желания уют и топлина, придавайки му екзотична азиатска атмосфера. Диаметърът, цветът и плетката са по избор на клиента, а механизмите за изработка под формата на класическа римска щора ги правят изключително подходящи за дзен стила в комбинация с дървени или кожени мебели. Различни по плътност, влаго и слънце устойчиви, тъканите на тези щори са едно практично и елегантно решение за декорация на прозорците.

Брой продукти в категорията: 9

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

B

„Римски щори” са за тези от Вас, които търсят класическите, изчистени линии в съчетание с топлината и комфорта в своя интериор. Използването на нестандартни по своята същност материи, с различна плътност, цветове и десени, ще Ви позволи да придадете уникалност дори и при избора на римски щори. Само при нас, в „LeNoBg” имате възможността да избирате измежду хиляди платове и сами да определите осветеността, пропорциите и „стъпките“ на римската щора. Надеждните механизми Ви позволяват във всеки един момент да свалите и да изперете щорите си в обикновена перална машина, както и на достъпна цена да си поръчате нова текстилна част, като използвате съществуващия механизъм и по този начин да разнообразявате интериора си. Австрийски или класически тип на „римска щора” ще изберете зависи от конкретната атмосфера в помещенията. Не се колебайте да потърсите съвет при нашите консултанти, за да постигнете желания ефект.

Брой продукти в категорията: 20

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

y

Един от най-новите видове щори са „Зебра щорите”, които чрез своята система на двойна ролкова щора позволяват регулиране на потока от светлина както и осветеността в помещенията. Те са изработени от импрегниран текстил, което позволява използването им и в мокри помещения и допринася за издръжливостта и антистатичността им. С мектите си пастелни цветове, страхотните наподобяващи кора на дърво текстури или нежните райета „Зебра щори” ще задоволят тези от Вас, които търсят красота и компактност. Тези елегантни щори са един модерен начин да регулирате осветеността и да придадете стил в дома или офиса си.

Брой продукти в категорията: 4

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

C

Последната иновация от „LeNoBg” са уникалните „Пирует щори”. Изработени от красиви изчистени или флорални десени, те съчетават удобството на ролковите щори с изяществото на римските. Двойният механизъм при тази система позволява движението във вертикална посока на щората в затворен или в стъпаловиден (полупрозрачен) вид. Без никакви допълнителни ламели, ролки и ширити, лесна за експлоатация и поддръжка, тази щора е еднин разкошен завършек за всеки съвременен интериор.

Брой продукти в категорията: 5

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

y

Най-достъпните и широко използвани вертикални и венециански щори (хоризонтални, алуминиеви) също се предлагат в „LeNoBg“. Те са лесни за експлоатация и поддръжка и разнообразни като цветове. Тези щори позволяват регулиране на потока от светлина и са подходящи както за офиса, така и за дома.

Брой продукти в категорията: 9

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

b

„Японската стена” е едно съвременно решение, подходящо за изчистен, минималистичен дизайн. Използва се за декориране предимно на френски прозорци. Правите линии на японската стена и умело използваните цветове и позволяват да бъде както акцент в помещението, така и да остане незабележима. Много удачно е използването на японска стена за преграждане на помещения. Тя позволява самите платна да се събират на една страна, както и в двете посоки. Не на последно място, това е модел, който е лесен за експлоатация и поддръжка и със сигурност впечатлява със своя уникален стил.

Брой продукти в категорията: 10

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

e

В „LeNoBg” ще получите и професионални напътствия по отношение избора на подходящите за жилището Ви корнизи и релси. Разполагаме с широко разнообразие от немски и турски  PVC релси, с варианти за таванен или стенен монтаж (с дървен пълнеж за по- добра устойчивост), с възможност за поставяне на бленда, която да скрие релсата и да придаде завършен вид на стаите. Ако държите на детайлите, задължителен елемент са красивите дървени корнизи за вилата Ви, които ще се впишат идеално на дървените Ви мебели и дограмата в дървесен цвят. За ценителите на лукса, предлагаме различни по стил италиански, немски и турски метални корнизи, като имате възможност да избирате измежду 21 различни поцинковани цвята. При металните корнизи можете да изберете дебелината на самите пръчки, както и десетки варианти за накрайници. Красивите корнизи ще придадат незаменимо усещане за разкош на помещенията. Единствено при нас можете да поръчате и страхотни декоративни „чела“,  които се предлагат както по каталог, така и по дизайн на клиента. Дали ще изберете ръчно резбовани, облечени в текстил, с или без камъни по тях, зависи изцяло от Вас, но несъмнено ще се радвате на една неповторима визия.

Брой продукти в категорията: 18

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

e

e

s

r

В „LeNoBg” ще  намерите уникални аксесоари за декорация: дизайнерски висулки, за акценти, пищни пискюли,  разкошни държачи за тях, декоративни магнити или шноли за прихващане на пердета. Добре подбраните детайли са много важни за визията на целия интериор, затова и голяма част от държачите се предлагат заедно с корнизи към тях в каталозите. Така можете да сте сигурни, че няма опасност детайлите, които избирате да не подхождат на избраните корнизи и със сигурност ще получите спираща дъха визия. Последният моден писък в тази област са стъклени накрайници и държачи с уникални форми и цветове, които придават аристократично излъчване.

Брой продукти в категорията: 10

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

M

Предлаганите от „LeNoBg” екстравагантни дамаски и кожи ще провокират въображението Ви. Плътни и издръжливи ленени текстури с атрактивни цветове от природата ще внесат уют и комфорт в дома Ви. Изкуствени кожи, наподобяващи бизонска, крокодилска или змийска, изчистени или с мотиви и релеф, умело могат да се използват за декорация в елитни клубове, или да внесат доза артистичност при обзавеждането на спалнята или дневната Ви. „LeNoBg”  ще Ви съдейства и при избора на мебелисти, които да изработят всеки детайл, от леглото и гардероба до нощните шкафчета и абажурите. С новите дамаски от жакард, сатен, плюш или кожа можете да си направите цялостно текстилно обзавеждане с вкус, изразяващо вашата индивидуалност и суета.

Брой продукти в категорията: 14

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

o

За да се погрижим за цялостната визия в спалнята, предлагаме изработка на декоративни шалтета за спалня по поръчка и луксозно спално бельо. Спалните комплекти са от висококачествен памучен сатен, с антибактериална защита, в разнообразни актуални цветови комбинации. Шалтетата се изработват по модел, избран от клиента, като текстилът може да е този, използван за завеси или други подходящи. За постигане на добър ефект шалтетата се подплатяват с фина вата и хастар против приплъзване, след което се нашиват. Тази технология на изработка гарантира безпроблемна дълготрайна употреба на продукта, като позволява и лесната му поддръжка чрез пране в обикновена перална машина. Можете да поръчате изработване на шалте с желан от вас мотив върху него, както и уникални дизайнерски модели на шалтета и възглавнички към тях.

Брой продукти в категорията: 17

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

l

За да си доставите още по-голямо удоволствие, не пропускайте шанса да си поръчате декоративни елементи. Уникалните ни възглавнички будят интерес и възхищение у всеки ценител на красотата. Безупречните ни декоративни „охлюви“, елегантните италиански драперии, романтичните „маркизи“ , загадъчните балдахини и класическите „арки“ вече красят прозорците на мнозина от дългогодишните ни клиенти. Подходящите за всеки повод текстури- органза, воал, сатен и тафта, се използват от редица сватбени агенти, хотелиери и ресторантьори за направата на покривки, карета, калъфи за столове и декорации. Макар и малки, детайлите са значими, така че не се колебайте, а се доверете на специалистите ни за текстилната украса на дома си, за да постигнете една бляскава победа.

Брой продукти в категорията: 19

Кликнете тук за да разгледате продуктите!

LeNoBg
Проектиране и дизайн отMoonFlower Studio (c) LeNoBg, всички права запазени.
Начало | Карта на сайта | За контакти| Validate XHTML&CSS